Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-05@17:52:54 GMT

فدراسیون فوتبال: جام جهانی 2022 باید مدعی باشیم

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۶۸۵۲۴

پول‌نیوز - فدراسیون و تاج تلاش دارند با برنامه ریزی و فکر مربی را تعیین کنند.
دبیرکل فدراسیون فوتبال در مورد انتخاب سرمربی تیم ملی گفت: فدراسیون فوتبال و تاج تلاش می‌کنند تا با برنامه ریزی و فکر سرمربی تیم ملی فوتبال مردان را انتخاب کنند.
 ابراهیم شکوری در حاشیه مراسم نکوداشت محمد خبیری در جمع خبرنگاران در مورد خصوصی سازی باشگاه‌ها گفت: بحث خصوصی سازی سال‌های زیادی است که مطرح شده و مهمترین مساله در این بخش حق پخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همه جای دنیا ۷۰ تا ۸۰ درصد از حق پخش برای باشگاه‌ها است اما باشگاه‌های ما از این قضیه مستثنی هستند. اگر حق پخش به باشگاه‌ها نرسد خصوصی سازی انجام نمی‌شود.
او در این مورد افزود: مذاکرات خوبی صورت گرفته اما این عزم جدی را می‌طلبد که صدا و سیما، وزارت ورزش، فدراسیون فوتبال و باشگاه‌ها باید به تعامل خوبی برسند.
شکوری در ادامه بیان کرد: اگر بخواهیم خصوصی سازی انجام دهیم باید از حق پخش خود دفاع کنیم. یک باشگاه چقدر می‌تواند بازیکن ترانسفر کند یا اسپانسر داشته باشد؟ به نظرم برای خصوصی سازی اولین راه گرفتن حق پخش است.
او در ادامه افزود: صدا و سیما باید حداقل حق پخش را به باشگاه‌ها پرداخت کند وگرنه هر چه برنامه ریزی کنی فایده ندارد. دلیل اصلی به سرانجام نرسیدن باشگاه‌های خصوصی این است که وقتی هزینه انجام می‌دهید باید درآمدی هم کسب کنید. باشگاه ما از کجا درآمد کسب کند. چقدر بلیت و پیراهن بفروشد؟ هر چقدر این کار را هم انجام دهند باز هم نمی‌توانند هزینه‌هایشان را تأمین کند. در نهایت به حق پخش می ‌رسیم. باشگاه خصوصی توان رقابت با باشگاه دولتی را ندارد چون باشگاه دولتی از بودجه دولتی می‌تواند استفاده کند و طرفدارانی دارد و می‌تواند از این راه هم درآمد داشته باشند اما باشگاه‌های خصوصی چنین امکانی ندارند.
او در پاسخ به این سوال که مذاکرات حق پخش به کجا رسیده است؟ بیان کرد: خوب پیش رفته، دید مسئولان صدا و سیما عوض شده اما مستلزم رسیدن به نتیجه قطعی هستیم.
شکوری در مورد مربی تیم ملی فوتبال مردان گفت: ان‌شاءالله انتخاب می‌شود. بررسی‌های لازم دارد صورت می‌گیرد. فدراسیون و تاج تلاش دارند با برنامه ریزی و فکر مربی را تعیین کنند.
شکوری در پاسخ به اینکه آیا بهتر نبود برای روز فیفا دی یک مربی موقت تعیین می‌کردیم؟ گفت: بین اینکه یک فیفا دی را از دست بدهیم یا انتخاب یک مربی نامناسب، فکر شده و ترجیح بر از دست دادن فیفا دی بوده است. باید سعی کنیم با فکر و برنامه یک مربی خوب انتخاب کنیم تا برای جام جهانی ۲۰۲۲ مدعی باشیم و نتایج خوبی بگیریم.
درودگر: ۶ ماه است با صدا و سیما درگیر حق پخش هستیم
همچنین صادق درودگر در پاسخ به این سوال که آیا صدا و سیما و سازمان لیگ توانستند توافق درستی برای حق پخش باشگاه‌ها انجام دهند؟ گفت: الان ۶ ماه است که با صدا و سیما درگیر هستیم، برنامه ششم توسعه اقتصادی کشور که به تصویب مجلس رسیده است، مقرر کرده دولت بودجه‌ای برای صدا و سیما پیش بینی کند که به ورزش و فوتبال داده شود. ولی تاکنون در این شش ماه به نتیجه‌ای نرسیدیم. صدا و سیما برنامه‌هایی دارد و می‌خواهد در این حوزه برای کسب درآمد فعالیت کنیم. امیدوارم بتوانیم به چیزی که دنیا و قانون برای فوتبال پیش بینی کرده عمل کنیم و باشگاه‌ها را از این شرایط نجات دهیم.
درودگر در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط اقتصادی فدراسیون برای تأمین مالی تیم ملی چه برنامه‌ای دارید؟ گفت: این حوزه فعالیت من نیست. من در لیگ فعال هستم و بهتر است از مسؤولان اقتصادی فدراسیون سوال کنید.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال جام جهانی 2020

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۶۸۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد

بانک جهانی در آخرین گزارش خود زیر عنوان «بررسی چالش‌ها: مقابله با رکود اقتصادی و تورم» نگاشته است که حمایت از بخش خصوصی در افغانستان می‌تواند تا حدی از فروپاشی اقتصادی این کشور جلوگیری کند.

بانک جهانی گفته است کاهش ۲۶ درصدی رشد تولید ناخالص داخلی و حمایت‌های خارجی، تصویر روشنی را از چشم‌انداز تاریک اقتصادی افغانستان ترسیم می‌کند.

براساس گزارش بانک جهانی ممکن است چالش‌های ساختاری در بخش خصوصی همراه با کاهش حمایت‌های بین‌المللی مانع هر گونه پیشرفت اقتصادی در افغانستان شود.

برپایه این گزارش، این رکود اقتصادی می‌تواند سبب افزایش فقر و بیکاری در افغانستان شود تا جایی که نیمی از جمعیت آن به‌شدت نیازمند کمک‌های خارجی هستند.

به گفته بانک جهانی، کشاورزی در افغانستان می‌تواند سبب رشد اقتصاد در کشور شود.

این نهاد بین‌المللی همچنان سرمایه‌گذاری‌ در زیرساخت‌های آبیاری و نیز دسترسی دهقانان به بازارها برای افزایش بهره‌گیری از محصولات زراعتی‌شان را مهم خوانده است.

این در حالی است که پیش از این‌نیز بانک جهانی گفته بود این نهاد ۸۴ میلیون دلار کمک به افغانستان را به‌منظور مبارزه با بحران‌ اقتصادی و تطبیق پروژه‌های معیشتی در کشور تأیید کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»
  • «امتداد»، در راه شبکه چهار سیما
  • بررسی تحولات اخیر باشگاه استقلال تهران در مجله فوتبال
  • ماجرای پخش بی‌بی‌سی از شبکه دو؛ اشتباه یا هک؟ +فیلم
  • شبکه خبر 2 هک شد؟! + فیلم و واکنش صداوسیما
  • صدا و سیما ادعای هک شبکه خبر۲ را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک را رد کرد
  • صداوسیما ادعای هک رد کرد
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی